Comments
  1. Pade mi na pamet da bi takve zadatke trebalo staviti kao captche za komentarisanje, tako da bi većina idiota bila eliminisana pre nego što ostave svoje imbecilne komentare.

  2. Sisaj kurac debeli skote, imaš čelo ko gorila. Kada bi te ja sreo šutnuo bi te u ta pogana usta da se onesvestiš! Neprijatelje Boga treba bezobzirno satirati!

    • Hrišćanska ljubav na delu 🙂

      Znam da nisi sposoban, ali evo ti samo jedno pitanje da probaš, znam da je bolno, da razmisliš: ako je taj tvoj bog svemoguć, šta ćeš mu ti, ili bilo koji drugi obični smrtnik, da ga braniš? Da nije zbog toga što ne postoji? 😀

      Nekada sam se nervirao zbog ovakvih bolesnih pretnji jer tamo gde sam ja odrastao za to se dobija po labrnji u roku od pola milisekunde, sada mi je samo tužno da gledam bolesnu budalu koji nema pristup neophodnim mu lekovima…

      Ako neko zna ko je Marko Paunovic ([email protected], IP: 85.222.185.252) neka mu pomogne da nađe psihijatra što pre…

    • Marko, ti i potpuno u pravu! Kako je bog tvorac svega na svetu, onda si i ti njegovo delo!
      Kažeš: “Neprijatelje Boga treba bezobzirno satirati!” Samo, to nisu tvoje reči, to su reči tvorca, koji ti je naredio da tako govoriš! Ako sumnjaš u ovo, pročitaj šta kaže biblija tim povodom.
      A sada pitanje: Ko to treba da satire neprijatelje boga?
      Prvo, biblijski je poznato da je i neprijatelje boga stvorio sam bog! Tvorac svega na svetu! A,ko bi drugi? Zašto je bog stvorio svoje neprijatelje? Zar bog nema ni trunke razuma pa stvara svoje neprijatelje? Prostom logikom dolazi se do zakljčka da je bog blesav!
      Ako je bog svemoguć, tj greška, pa ispravka: Kako je bog svemoguć, zašto ne uništi svoje neprijatelje? Zar je toliko slab da ne može da uništi ono što je sam stvorio? Očigledno da ne može, pa je tebi poslao božiju zapovest da iskažeš one lepe, hrišćanske reči o božijim neprijateljima.
      Tebe bog, očigledno zabludjuje: Naveo te da kažeš ono o neprijateljima. Ali, zaboravio si da je neprijatelj boga – božije delo! Pa kako ti govoriš da nerijatelje boga treba satirati, i još bezobzirno, to je jasno da govoriš, a spreman si i da dejstvuješ, protiv božije volje! Ako nisi dovoljno upućen, to je jeres! E, eh, u tome te je bog zabludio, navukao, kako hoćeš, navukao te je da govoriš protiv božije volje, a to mogu samo moralno labilni, posrnuli ljudski stvorovi, pa bili oni vernici ili ne. Bolji božiji sud nije ti potreban. Pokazao si se pred bogom i ljudima da si niko i ništa, od boga odbačen, a sad razmisli o onom putu u raj! Bog ti tamo sigurno nije obezbedio mesto. Tamo idu smerni, biblijski slepi vernici, a ne oni koji hule na boga! A to si upravo ti!

  3. I nikada ne prestaje taj latentni homoseksualni nagon.

    Ne razumem zašto ga pali da zamišlja kako oralno zadovoljavaš drugog muškarca, ali kada se to iskombinuje sa sadističkim porivom koji ističe, mislim da uz lekiće treba da idu i kožne gaćerone…

  4. Kod slučaja sa zadatkom vrlo je simptomatično što se neki ljudi pozivaju na digitron. Utješno je kad netko ili nešto razmišlja umjesto tebe,

  5. Мислим да је у овом споту Фил Колинс све лепо објаснио шта већина слободоумних мисли о самопрозваним проповедницима религије:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *