Comments
 1. bogoljube, rukovodiš se verničkom logikom, koja je toliko izvitoperena da se ne može nazvati logikom. Bog ne postoji. Krajnje je vreme da se suočiš sa tim.
  Zlo, u smislu u kom ga tumači debiblija jeste zastareo koncept. Potrebno je revidirati takva zaostala gledišta i uskladiti ih sa 21. vekom. Greh je biblijska budalaština koja tumači zlo na način koji kleru odgovara. Dakle, greh ne postoji, to je samo bolesno tumačenje dobra i zla.
  Kao i svi vernici, pokazuješ znake odsustva kritičkog razmišljanja i obrazovanja. Evolucija verovatno nije ni lepa ni simpatična, ali je istinita.

 2. U pravu si od reči do reči, potpuno se slažem sa svime što si rekao. Mali dodatak onome što si rekao: kada bismo mogli da pitamo sirotu nezbrinutu decu koje nažalost jako mnogo ima da li bi više voleli dom za decu bez staranja, roditelje(heteroseksualne) zlostavljače, alkoholičare i šta sve ne ili dvojicu tata ili dve mame koji će ih usvojiti upravo zato da bi se o njima BRINULI, ja ne sumnjam šta bi bio odgovor…

 3. Napisao sam mnogo duži i razrađeniji post ali je sajt ubagovao… moj stav o samim gej brakovima i usvajanju dece je neutralan, neodređen još uvek, mada ipak više naginejm ka pozitivnom stavu… elem, suština je u tome da msilim da bi ta deca jako loše prošla, jer bi imala u odrastanju veoma nepriajteljski raspoloežnu okolinu, što bi im stvorilo traume i zasigurno uticalo na psihofizčki razvoj… e sad, kako sam zaključio da si veoma liberalan, što suštinski podržvam, iz tvog klipa se da zaključiti da je ok i prihvatljivo da dvoje ljusi kenjaju jedno drugom u ustai pri tom se npr batinaju iz sve snage ako im se to sviđa, pali ih i zadovoljava seksualno… to je ok ,zar ne, oni mene i tebe ne ugrožavaju, ne smetaju nikom, itd… ali smatram da bi dan kada će se takva izpoačenost smatrati normalnom i ravnopravnom sa zdravom nežnom ljubavlju između npr muškarca i žene biti veoma, veoma tužan dan za ljudski rod… Samo da se osvrnem na to istraživanje – izgleda mi veoma čudno da je tako nešto uopšte izvedenbo, zbog sam činjenice da su homoseksualni brakovi trentuno ozakonjeni u zanemarljivo malo mbroju zemalja, a usvajanje dece od strane istih verujem u još manjem, te mi je sve to dosta sumnjivo… nije da ja mislim da bi toj deci nešto falilo po difoltu, ne mislim i to nije tema, samo mi istraživanje zvuči neveovatno…

 4. Jelena, i ja delim tvoje misljenje. Predraze, svaka cast!!! Ne mogu da verujem da sam konacno cula ovakav stav a da nije potekao iz mojih usta. Lep osecaj. 🙂

 5. Sve receno u eskpoziciji prihvatam, bez sire diskusije.

  Bojazan i otvoreno pitanje za mene predstavlja sledece:

  Pederi i lezbejke nada mnom vrse drsko NASILJE !
  Ja ih ne pitam niti me interesuje njihov licni zivot. Sa kojim pravom njih interesuje moj licni zivot, pa onda oni meni poturaju pod nos, i javno, svoje licne nazore i svoj licni zivot? Ja to ne mogu da prihvatim. Ne prihvatam demonstraciju koja je po mom shvatanju destruktivna. Destruktivna, jer ne daje plodove. Destruktivna, jer vredja moj pogled na svet. Destruktivna, jer je direktno okrenuta protiv sopstvenih roditelja pedera i lezbejki. Destruktivna, jer po analogiji mogu da se eksponiraju na isti nacin i zoofili, i pedofili, i edipovci, i nekrofili, i tashtofili i kcerifili i mnogi razni “fili”, koji svoje nastranosti uzdizu na sopstveni visoki pijedestal vrednosti. I oni imaju puno pravo da se PONOSE svojim nastranostima.

  Parada Ponosa je podla zamena teza i zloupotreba ljuskih prava, idiotski termin koji je podmetnut u stilu “cega se pametan stidi…”! Ako su ONI ponosni, ko smo mi ostali???

  Usvajanje dece: Iako malo upucen u statistiku usvajanja dece, primetio sam da pederi usvajaju iskljucivo MUSKU decu a lezbejke iskljucivo ZENSKU. Vaspitanje ove dece bice svakako u duhu onih koji su ih usvojili. Tako ce se stvarati novi pedercici, lezbejkice, da bi uzrastom prerasli u partnere usvojitelja. Ne vidim ko bi ovo negirao. O socijalnom vaspitanju ne treba gubiti reci. Ono ce svakako biti osakaceno. Ova deca nece nikad imati svoju bracu i sestre, nikad drugog roditelja. Umesto toga imace dva ista surogata roditelja, seksualno zainteresovanih za usvojenike. Moze se govoriti i o ozakonjenoj pedofiliji!

  Umesto Parade Ponosa, ozakonjene i drustveno prihvacene, ocekujem s pravom da me drustvo, Drzava ZASTITI od prirodnih nastranosti i zagadjenja okoline. Kako se situacija okrece na drugu stranu mogu da zakljucim da sam u zastiti svojih prava prepusten sam sebi. Ko samo malo razmisli moze da zakljuci o cemu govorim.

  • Pederi i lezbejke nada mnom vrse drsko NASILJE!
   Više nego netačno! Na isti način se može reći za bilo koga da vrši nasilje nad nekim ako radi bilo šta što se tom nekome iz ko zna kojih razloga ne svidja: Onaj čovek što vodi psa sa leve strane umesto sa desne vrši drsko nasilje nada mnom! Ja njega ne pitam niti me interesuje njegov lični život, pa onda on meni potura pod nos, i javno, svoje lične načine vodjenja psa i svoj lični život! Ja to ne mogu da prihvatim! Itd…zaista besmislena glupost!

   Ja to ne mogu da prihvatim.” – To je zaista samo vaš problem! Ja ne mogu da prihvatim popove i njihovo postojanje pa mi opet ne pada na pamet da bi bilo dobro zabraniti im postojanje, zatvarati crkve i slično. To je diskriminacija i koliko god ja bio protiv, nemam pravo da ih ugrožavam niti da im zabranjujem da javno postoje!

   Ne prihvatam demonstraciju koja je po mom shvatanju destruktivna. Destruktivna, jer ne daje plodove.” – Opet vaš problem i opet vaše pogrešno shvatanje toga da li daje plodove ili ne. Ali zakon je jasan, svaka grupa ima zakonsko pravo na miran organizovan protest. Kraj rasprave. Ako vi ne vidite razlog, NEMOJTE UČESTVOVATI!!! TERA LI VAS NEKO, AMAN?

   Destruktivna, jer vredja moj pogled na svet.” – Da li ćemo zaista da se frljamo besmislenim verničkim “argumentima“??? Nismo li milion puta čuli tu istu besmislenu rečenicu od vernika??? Znači da i nas ateiste treba zakonom zabraniti jer “vredjamo njihov pogled na svet“???

   Destruktivna, jer po analogiji mogu da se eksponiraju na isti nacin i zoofili, i pedofili, i edipovci, i nekrofili, i tashtofili i kcerifili i mnogi razni “fili”, koji svoje nastranosti uzdizu na sopstveni visoki pijedestal vrednosti.” – ja ne znam odakle izviru ove gluposti, ali ovakva kretenska poredjenja jednostavno ne dolazi u obzir da trpim! Prvo, homoseksualnost nije “FILI”, a drugo, homoseksualne osobe su DVE ODRASLE OSOBE koje SAGLASNO rade ono što žele MEDJUSOBNO!!! Ako vam se ne svidja gej zajednica NEMOJTE BITI U GEJ ZAJEDNICI! Ako vam se ne svidja gej brak NEMOJTE BITI U GEJ BRAKU! TERA LI VAS NEKO? A ovo teško poremećeno i uvredljivo poredjenje SAGLASNOG ODNOSA DVE ODRASLE OSOBE sa bolesnim kretenima gde POSTOJI ŽRTVA je toliko ispod nivoa svake iole civilizacijske komunikacije i takva je bezobrazna uvreda za sve homoseksualne osobe koje samo žele da vole i žive zajedno da ja zaista nemam reči!

   I oni imaju puno pravo da se PONOSE svojim nastranostima.” – NEMAJU!!! Za razliku od homoseksualnog odnosa ovi bolesnici imaju žrtvu!!! AMAN!

   Vaspitanje ove dece bice svakako u duhu onih koji su ih usvojili. Tako ce se stvarati novi pedercici, lezbejkice, da bi uzrastom prerasli u partnere usvojitelja. Ne vidim ko bi ovo negirao.” – negira svako ko ima dovoljno mozga i razuma da pročita neuništive rezultate detaljnih naučnih istraživanja koji dokazuju da je to bolesna homofobična laž i ništa više od toga!

   O socijalnom vaspitanju ne treba gubiti reci. Ono ce svakako biti osakaceno.” – debilizam bez trunke ikakvih dokaza! Samo bolestan homofobični strah i neznanje! Sramota!

   Ova deca nece nikad imati svoju bracu i sestre, nikad drugog roditelja.” – opet budalaština! Ko kaže da ne mogu da usvoje dvoje dece, na primer blizance ili uopšte, dvoje ili više dece koje će odgajati kao braću i sestre??? A ovo za drugog reditelja je tek glupost jer jedan roditelj ne stupa sam sa sobom u brak već sa partnerom. I opet mogu samo da ponovim, istraživanja su naznačena, dokazuju da istopšolni roditelji ni na koji nači ne utiču negativno na razvoj dece! Ne želim da se raspravljam o takvim činjenicama! Imate istraživanja PROUČITE IH!

   Umesto toga imace dva ista surogata roditelja, seksualno zainteresovanih za usvojenike. Moze se govoriti i o ozakonjenoj pedofiliji!” – seksualno zainteresovanih za usvojenike??????????????? Više mi je preko glave takvih zatucanih baljezganja, ali najiskrenije!!! Takvo monstruozno izmišljanje krajnje debilnih budalaština i laži zarad bolesne promocije sopstvenih fobija kao i promocije kretenske mržnje koja potiče od zatucane zatrovanosti dugogodišnjim ispiranjem mozga je ne samo žalosno i poremećeno već i fašistički opasno!

   Kako se situacija okrece na drugu stranu mogu da zakljucim da sam u zastiti svojih prava prepusten sam sebi.” – uporno ponavljanje iste budalaštine bez trunke obrazloženja! KOJA PRAVA su vama ugrožena? Pravo da mrzite drugačije bez razloga? Pravo da sprečavate drugačije da slobodno žive, rade, raduju se, odgajaju decu? Pravo na fašizam? KOJE PRAVO?

 6. Cekaj,ti si neka jako velika pickica? Ja ti posaljem link gde ti rasturaju ovo tvoje imbecilno trucanje,a ti ne mozes da podneses kritiku i kacis linkove po nekim grupama i forumima medju tvoje istomisljenike.Ne mozes da istrpis kritiku sam?Tolika si pickica da moras da se skrivas iza sacice jadnika slicnih tebi?Sekatsu debeli.

  • Da vidimo, ja, koji imam video blog gde se pojavljujem lično i ne krijem ne samo sebe već i svoje puno ime i prezime, pri tom link delim na sve strane, ja sam pičkica? A ti si junačina koji se zove sadasd, ima email adresu [email protected] i hrabro koristi sitegetter.net proxy da sakrije svoju lokaciju? Da li je moguće da si zaista toliko glup?

   Onda pominješ nekakvu kritiku kao i podnošenje iste ne shvatajući da svako može da ode na link koji si postavio i vidi da niti jedan jedini član tog foruma nije postavio niti jednu jedinu kritiku, niti jedan jedini komentar na ono što sam rekao. Dakle, mnogo si glup.

   Onda pominješ skrivanje, a ponavljam, nalaziš se na mom video blogu. Nevidjeno si glup.

   I naravno, za kraj ostavljaš najveću glupost koristeći reč “sekta” kao nekakvu uvredu i time apsolutno pokazuješ svoju neobrazovanost i nepoznavanje sopstvenog sujeverja kojem si podlegao. Naime, da i ti naučiš nešto, Hrišćanstvo je isto sekta! Dakle, za šlag na torti si veoma glup…

   Genijalno. Četiri puta glup u tako kratkom postu… Odlično!


 7. Francuski pravnik: Odgojile su me lezbijke i zbog toga patim i danas

  Ugledni i poznati stručnjak za humanitarno pravo Jean-Dominique Bunel istupio je u dnevnom listu Le Figaro i suprotstavio se legalizaciji braka za homoseksualne osobe i mogućnosti da gay parovi usvajaju djecu, te progovorio o djetinjstvu koje je opisao kao „teško” i obilježeno „nedostatkom oca”
  ….
  http://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/francuski-pravnik-odgojile-su-me-lezbijke-i-zbog-toga-patim-i-danas/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *